Galatasaray slo Lazio 1-0 i UEFA Europa League Group E-kampen 16. september.

Lazios albanske keeper Thomas Strakosha scoret et selvmål i det 67. minutt på Ali Sami Yen Sports Complex (Turk Telekom Stadium), Istanbul.

Annonse

Galatasaray tok topplassen med tre poeng, mens Marseille ble nummer to med ett poeng i gruppe E.

Lions spiller sin neste kamp i gruppe E mot Marseille på Stade de Marseille 30. september.

Fenerbahçe går glipp av sjansen til å vinne mot Eintracht Frankfurt

Fenerbahçe gjorde 1-1 uavgjort mot Eintracht Frankfurt i UEFA Europa League Group D-kamp 16. september.

Mesut Özil scoret det første målet for de gule kanarifuglene i det 10. minutt, men Sam Lammers utlignet for Frankfurt i det 51. minutt på Frankfurt stadion.

Fenerbahçe bommet på en sjanse til å vinne i det 92. minutt, da Mergim Berisha scoret returen etter et savnet straffespark for Fenerbahçe, men en avgjørelse fra videoassistentdommeren (VAR) utelukket målet.

I den andre gruppen D-kampen slo Olympiacos Antwerpen 2-1. Olympiacos leder tabellen med 3 poeng, mens Fenerbahçe ble nummer to med 1 poeng i gruppe D.

På gruppens andre kampdag vil Fenerbahçe være vertskap for det greske laget Olympiacos på Şükrü Saraçoğlu stadion i Istanbul, mens Antwerpen tar imot Frankfurt på Bosuilstadion i Belgia 30. september.