Trabzonspor klarte å beseire Fenerbahce 2-1 da de hoppet til tredjeplass i Tyrkias toppnivå i fotballiga lørdag.

Fenerbahces tyske spiss Max Kruse spilte på Senol Gunes Stadium i Tyrkias Svartehavs-provinsen Trabzon i det første minutt.

Annonse

Femten minutter senere utlignet hjemmelaget Trabzonspor scoringen da den norske spissen Alexander Sorloth satte ballen i Yellow-Navies-nettet for laget sitt.

I det 32. minutt av første omgang klarte Trabzonspor å score ved hjelp av den tsjekkiske forsvarsspilleren Filip Novak da de fikk tre poeng hjemme.

I mellomtiden fikk Fenerbahce midtbanespiller Luiz Gustavo rødt kort etter å ha kranglet med dommeren i det 95. minutt.

Med 38 poeng klatret Trabzonspor inn til tredjeplassen med sin seier over Fenerbahce.

De gule kanariene gled til fjerde plassering av tabellen med 37 poeng i den tyrkiske Super Lig.