Hjem Tyrkia Antalya Mestere annonsert i Ironman Tyrkia

Mestere annonsert i Ironman Tyrkia

6
0

Soloduha hos menn og Matthews hos kvinner ble mestere i Ironman Tyrkia

I Ironman Tyrkia-løpet i Antalya vant Artyom Soloduha fra Litauen førsteplassen i menn og Jordan Matthews fra England i kvinner.

Annonse

I løpene som startet med svømmeetappen fra stranden i Kadriye Beach Park i Antalya Belek turistsenter, dekket utøverne 1,9 kilometer og nådde EXPO 2016-området ved å tråkke 90 kilometer. Løpene ble fullført med løpsetappen i The Land Of Legends.

Artyom Soloduha fra Litauen tok førsteplassen med en tid på 3 timer 53 minutter 32 sekunder for menn. Jonathan Guisolan fra Sveits ble nummer to, og Henry James fra England på tredjeplass. Jordan Matthews fra England ble mester med 4 timer 19 minutter 13 sekunder i kvinner. Melda Darvis fra Tyrkia ble nummer to, og Çiğdem Tütüncü ble nummer tre.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, minister for ungdom og idrett, som deltok på prisutdelingen, overrakte prisene sine til vinnerne. Mer enn 1900 idrettsutøvere fra 85 land konkurrerte i organisasjonen. Namık Kemal Kılınç- DHA)

Kilde: Antalya.Com.TR