Video lastes inn…

I den 35. uken av Trendyol Super League møtte İstanbulspor og Yukatel Adana Demirspor hverandre. Gjestelaget vant kampen som ble spilt på Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadium 1-0.
Yusuf Barasi scoret målet som ga Yukatel Adana Demirspor seier i det 10. minutt.
Med dette resultatet steg Yukatel Adana Demirspor til 44 poeng. Istanbulspor, hvis nedrykk fra ligaen var sikkert, forble med 16 poeng.
I neste uke av ligaen vil Yukatel Adana Demirspor være vertskap for Gaziantep FK på banen. Istanbulspor møter Trabzonspor borte.

Referat fra kampen

Annonse
Gjestelaget tok ledelsen i det 10. minutt. İsmail Çokçalış, som lente seg bak forsvaret fra høyre etter Manevs langpasning, kuttet ballen foran mål etter å ha kommet seg inn i 16-meteren. Yusuf Barasi flyttet hit og satte ballen i nettet. Klikk for å se!
I det 29. minutt skjøt Mamadou, som ble brakt inn i 16-meteren med ballen på venstrekanten, fra bakken, og ballen returnerte til feltet fra sidestolpen. Klikk for å se!

I det 52. minutt ble ikke Mendys skudd i 16-meteren tillatt av keeper. Klikk for å se!
I det 75. minutt, Emir Kaans harde skudd fra utenfor 16-meteren, strakk keeper Magomedaliyev seg til høyre og avverget ballen i hjørnet. Klikk for å se!
Istanbulspor: 0 – Yukatel Adana Demirspor: 1
Stadion: Esenyurt Necmi Kadıoğlu
Dommere: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mehmet Salih Mazlum, Ali Can Alp
İstanbulspor: Mücahit Serbest, Duhaney, Mehmet Yeşil, Deli, Coly, Ali Yaşar, Sambissa (min. 61 Jackson), Vorobjovas, Loshaj, Mamadou (min. 80 Vefa Temel), Emir Kaan Gültekin
Yukatel Adana Demirspor: Magomedaliyev, İsmail Çokçalış, Manev, Abdulsamet Burak, Muhammedi, Maestro, Michut, Mendoza (min. 89 Dorukhan Toköz), Yusuf Barasi (min. 63. Tayfun Aydoğan), Yusuf Balgeot (Min. Erdoğan), 80. Min. 90 Alioui)
Mål: Min. 10 Yusuf Barasi (Yukatel Adana Demirspor)
Gule kort: Min. 39 Balotelli, min. 72 Manev (Yukatel Adana Demirspor), min. 64 Ali Yaşar, min. 85 Coly, min. 85 Duhaney (Istanbulspor)

Kilde: Beinsports

Forrige artikkelHellas introduserer hurtigvisum for tyrkiske turister til 10 greske øyer