Hjem Tyrkia Antalya Tyrkiske og russiske idrettsutøvere vant medaljer i Kaş halvmaraton

Tyrkiske og russiske idrettsutøvere vant medaljer i Kaş halvmaraton

5
0

Det fjerde Kaş Halvmaraton ble fullført i Antalyas Kaş-distrikt

Det fjerde Kaş Halvmaraton ble fullført i Antalyas Kaş-distrikt. Tyrkiske og russiske idrettsutøvere delte medaljene i maraton organisert i tre grener.

Annonse

Løpene i Kaş Halvmaraton startet med starten gitt av ordfører Mutlu Ulutaş fra Kaş Cumhuriyet-plassen. Nesten 500 utøvere fra Tyrkia, USA, Russland, Canada, England, Ukraina, Norge, Kasakhstan og Irland deltok i konkurransene 21 km, 12 km og 6 km. Idrettsutøverne som begynte å løpe med en start, turnerte Kaş Marina, Çukurbağ-halvøya og fullførte løpet igjen på Kaş Cumhuriyet-plassen. Kaş kommunes kultur- og sosialdirektør Ali Evren og medlemmer av organisasjonskomiteen overrakte sine medaljer og plaketter til de tre beste andreplassene i konkurransene.

Den tyrkiske friidrettsutøveren İlayda İnce tok førsteplassen i kvinnenes 6-kilometersbane, den russiske friidrettsutøveren Liudmila Pshenichnicova tok andreplassen, og den russiske friidrettsutøveren Svetlena Matienko vant tredjeplassen. Russiske Mark Vysotin vant førsteplassen for menn i denne kategorien, den tyrkiske friidrettsutøveren Alihan warrior tok andreplassen, og den tyrkiske friidrettsutøveren Emre Korkmaz vant tredjeplassen.

Den tyrkiske friidrettsutøveren Mihraç Ayan vant førsteplassen i 12-kilometersløypa, den russiske friidrettsutøveren Tatiana Romasheva tok andreplassen, og den tyrkiske friidrettsutøveren Cevriye Akkurt tok tredjeplassen. Den russiske friidrettsutøveren Yuri Sdobnikov vant førsteplassen i 12 kilometer menn, den russiske friidrettsutøveren Semen Chechulin vant andreplassen, og den tyrkiske friidrettsutøveren Umut Çavuşoğlu vant tredjeplassen.

Den tyrkiske friidrettsutøveren Tülin Okyay tok førsteplassen på 21 kilometer halvmaraton for kvinner, den russiske utøveren Anna Kolkova vant andreplassen, og den russiske friidrettsutøveren Alexsandra Volkova vant tredjeplassen. Den tyrkiske friidrettsutøveren Suat Karoğlu tok førsteplassen på den 21 kilometer lange halvmaraton for menn, den russiske friidrettsutøveren Alexsandr Gavrilov tok andreplassen, og den tyrkiske friidrettsutøveren Ahmet Gökçek vant tredjeplassen. (Ahmet Acar-DHA)

Kilde: Antalya.Com.TR