Super Lig 11 uke Trabzonspor beseiret Alanyaspor 1-0 på hjemmebanen søndag. Trabzonspors mål i 65 min av Hosseini ved straffe. Trabzonspor måtte spille mesteparten av kampen med 10 spillere da Abdulkadir fikk rødt kort allerede i 25 minuttet. Mot slutten av kampen i 81 min fikk også Alanyaspors spiller Fernandes rødt kort. Sørloth skadet i 90+2 minutter av kampen ble byttet ut med Serkan Asan og straks fraktet til sykehus.

Norske fotballspilleren fikk et slag i hodet og ble straks fraktet  til sykehus!

Trabzonspors-spiss Alexander Sørloth kunne ikke fortsette kampen på grunn av skade i 90+2 minutter overtid av kampen. Sørloth fikk et slag i hodet og ble straks fraktet til sykehuset med ambulanse for videre sjekk.

Annonse

Alanyaspor mister sitt førsteplass i ligaen etter flere tap på sine siste kamper og gir sitt førsteplass til Sivasspor. Alanyaspor blir liggende på sitt 19 poeng, neste uke vil Alanyaspor spille mot Göztepe på hjemmebane.
Trabzonspor stiger med dagens ledelse til 12 poeng og sitt tredjeplass på Super Lig, Trabzonspor spiller neste uke mot Ankaragücü på bortebane neste uke.

Gode nyheter fra Trabzonspor

Trabzonspor har lagt ut et uttalelse på deres nettside om Alexander Sørloth som følgende:
«Det var ingen negative funn etter helsesjekk av Alexander Sørloth som fikk slag i hodet under kampen mot Alanyaspor i kveld.»