Video lastes inn…

Mondihome Kayserispor var vertskap for VavaCars Fatih Karagümrük hjemme i den 35. uken av Trendyol Super League.
Kampen som ble spilt på RHG Enertürk Energy Stadium endte uavgjort 2-2.
Carlos Mane åpnet kampen i det 3. minutt og Mondihome Kayserispor tok ledelsen 1-0. Selv om begge lag fant posisjoner fra tid til annen i første omgang, ble det ikke scoret flere mål og de første 45 minuttene endte 1-0.
I andre omgang kom målene som regn. Det var gjestelaget som scoret det første målet. Sofiane Feghouli brakte uavgjort for VavaCars Fatih Karagümrük med en heading i det 51. minutt.
Selv om hjemmelaget tok posisjoner etter scoringen, var det VavaCars Fatih Karagümrük som scoret igjen og Markao brakte stillingen til 2-1 i det 60. minutt. Responsen fra Kayseri-laget ble imidlertid ikke forsinket og Boa Morte brakte balanse i kampen nok en gang i det 64. minutt.
I det 86. minutt fikk Sofiane Feghouli, som scoret det første målet for gjestelaget, rødt kort som følge av VAR-gjennomgang og ble sendt ut av kampen.

Mens ingen andre mål ble scoret i resten av kampen, scoret Mondihome Kayserispor 41. VavaCars Fatih Karagümrük scoret 37.

Høydepunkter fra kampen:
Hjemmelaget tok ledelsen i det 3. minutt. Kayserispor-keeper Bilal Bayazıt sendte ballen til motstanderens felt, Gökhan Sazdağıs hodepasning og Mane, som møtte Karagümrük-keeper Sirigu, skjøt ballen i nettet: 1-0. Klikk for å se!
Bilal lykkes i Mendes sitt skudd i det 33. minutt. Klikk for å se!
Sirigu tillot ikke det andre målet i det 48. minutt. Klikk for å se!
Karagümrük utlignet i det 51. minutt. Feghouli headet Nazım Sangares innlegg inn i 16-meteren, mottok ballen på høyrekanten, og ballen gikk i nettet: 1-1. Klikk for å se!
I det 54. minutt var Mondihome Kayserispor nær ved å ta ledelsen igjen. Klikk for å se!
Vital intervensjon på linjen i det 59. minutt. Klikk for å se!
Karagümrük tok ledelsen i det 61. minutt. Emre Mor kom inn i sekstenmeteren fra venstrekanten, og ballen spratt av målvakt Bilal Bayazıt, og Marcao headet ballen i det tomme målet: 1-2. Klikk for å se!
Kayseri-laget oppnådde uavgjort i det 64. minutt. Cardosos innlegg fra høyrekanten inn i 16-meteren ble headet av Boa Morte, og ballen gikk i nettet: 2-2. Klikk for å se!
Personen som fikk rødt kort i det 86. minutt var Sofiane Feghouli.

Klikk for å se!
Mondihome Kayserispor: 2 – VavaCars Fatih Karagümrük: 2
Stadion: RHG Enertürk Enerji
Dommere: Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Abdullah Bora Özkara
Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Kolovetsios, Arif Kocaman, Shukurov, Kartal Kayra Yılmaz (min. 82 Eray Özbek), Boa Morte, Ramazan Civelek (min. 79. Carole), Cardoso, Nazon (min. 73 Bahoken),

VavaCars Fatih Karagümrük: Sirigu, Veseli (min. 41 Nazım Sangare), Koray Günter, Kourbelis, Ceccherini, Levent Mercan (min. 74 Salih Dursun), Rohden (min. 46 Feghouli), Can Keleş (min. Mor), 46 Emre Eysseric, Mendes, Marcao (min. 88 Paoletti)
Mål: Min. 3 manke, min. 64 Boa Morte (Mondihome Kayserispor), min. 51 Feghouli, min. 60 Marcao (VavaCars Fatih Karagümrük)
Rødt kort: Min. 86 Feghouli (VavaCars Fatih Karagümrük)
Gule kort: Min. 24 Mane (Mondihome Kayserispor), min. 67 Kourbelis, Min. 80 Ceccherini, min. 87 Eysseric (VavaCars Fatih Karagümrük)

Kilde: Beinsports