Galatasaray kom et skritt nærmere mesterskapet ved å slå EMS Yapı Sivasspor, som det var vertskap for i den 35. uken av Trendyol Super League, med 6-1.
Det gul-røde laget startet kampen raskt, spilte foran mer enn 45 tusen fans på RAMS Park, og tok en 2-0 ledelse inn i pausen med målene scoret av Hakim Ziyech i det 11. minutt og Dries Mertens i det 38. minutt.
Sivas representant reduserte forskjellen til 1 med målet scoret av Caner Osmanpaşa i det 54. minutt av kampen. Galatasaray kom seg umiddelbart etter dette målet og brakte plutselig stillingen til 4-1 med Mauro Icardi i det 59. minutt og Ziyech i det 60. minutt. «Cimbom» scoret mål med Mertens i det 73. minutt og Icardi i det 85. minutt av kampen, og gikk av banen med en 6-1-seier.
Med dette resultatet oppnådde Galatasaray sin 31. seier i den 35. uken. De gul-røde, som hadde 3 uavgjorte og 1 tap i den resterende delen, økte poengene sine til 96. Galatasaray, som gikk inn i uken som leder med 4 poeng foran sin nærmeste rival Fenerbahçe, økte ledelsen til 7 med flere kamper.
Sivasspor på sin side forlot Istanbul med 3 seire og 1 uavgjort på de siste 4 kampene i ligaen, hvor de kom i god form, med et annet nederlag, og sto igjen med 48 poeng.

Trendyol slo poengrekorden i Superligaen
Galatasaray ble den nye eieren av rekorden for å samle flest poeng i en sesong i historien til Super League.
Det gul-røde laget gikk inn de siste 3 ukene på toppen av Superligaen med 96 poeng, i sin 66. sesong. Galatasaray ble dermed laget som nådde de høyeste poengene i en sesong i ligaens historie.
Galatasaray, som nådde 93 poeng ved å vinne Yukatel Adana Demirspor-konkurransen forrige uke, utlignet rekorden til Fenerbahçe, som samlet 93 poeng i sesongen 1988-1989.
Det neste målet til de gul-røde, som sannsynligvis vil overstige 100 poeng i de resterende 3 ukene av ligaen, vil være å bli det første laget som scorer 3-sifrede poeng.

Forbedret sin hjemmemålsrekord
Galatasaray oppnådde den lengste rekken i klubbens historie ved å score et mål i de siste 35 ligakampene på hjemmebane.
Til slutt, i den første uken av forrige sesong, scoret det gul-røde laget, som ikke kunne feire et mål i Giresunspor-kampen de tapte 1-0 på hjemmebane, minst én gang i de følgende 35 konkurransene. I løpet av denne perioden brakte «Cimbom» ballen til motstanderens nett 92 ganger.
Galatasaray, som oppnådde rekorden med å score påfølgende mål på hjemmebanen i klubbens historie med 34 konkurranser mellom desember 2000 og november 2002, brøt en ny rekord på dette feltet.

Han tok sin egen rekord et skritt videre
Galatasaray økte rekorden for påfølgende seire i Super League-historien med en kamp til.
Det gul-røde laget vant sin 16. kamp på rad i ligaen. Galatasaray, som brøt rekorden for lengste seiersrekke i Superligaen med sin seier over Yukatel Adana Demirspor forrige uke, la en ny seier til denne suksessen.

Ubeseiret i Superligaen i 23 kamper
Det gul-røde laget har ikke blitt beseiret på de siste 23 kampene i Superligaen.
Etter å ha lidd sitt eneste nederlag denne sesongen mot Atakaş Hatayspor i den 12. uken, hadde Galatasaray 21 seire og 2 uavgjorte i de følgende 23 ligakampene.

Han gjorde 18 av 18 hjemme denne sesongen
Galatasaray vant alle kampene de spilte hjemme i Superligaen denne sesongen.
De gul-røde, som vant alle de 18 Superliga-kampene som ble spilt på RAMS Park, er det eneste laget i ligaen som ikke tapte noen poeng på hjemmebane.

Han har ikke tapt på banen på 35 kamper.
Galatasaray var ubeseiret i de siste 35 hjemmekampene i Superligaen.
De gul-røde led sitt siste serietap foran fansen i Giresunspor-kampen, som var deres første hjemmekamp forrige sesong, og tapte ikke de neste 35 kampene. Galatasaray vant de siste 21 hjemme Super League-kampene.
Galatasaray forlot banen med 33 seire og 2 uavgjorte i ligakampene som ble spilt i Seyrantepe i nevnte periode.

Icardi ble den tredje toppscorer utenlandske spilleren i Galatasarays historie
Galatasarays argentinske spiss Mauro Icardi, som er på topp i toppscorerløpet, lar seg ikke stoppe.
Icardi, som scoret 7 mål på de siste 6 ligakampene frem til Sivasspor-kampen, passerte ikke denne kampen på tomgang. Den 31 år gamle stjernen, som satte ballen i nettet for 9. gang i 7 konkurranser på rad, nådde 23 mål i ligaen denne sesongen.
Etter å ha nådd 53 mål i offisielle kamper på to sesonger, rangerte Icardi på tredjeplass på listen over toppscorende utlendinger i Galatasarays historie, og etterlot Bafetimbi Gomis bak seg.

Ziyech scoret sitt 4. mål på de siste 4 kampene
Hakim Ziyech, en av de siste ukenes spreke fotballspillere, fortsetter å score mål.
Den marokkanske fotballspilleren, som ikke kunne vise til en jevn prestasjon denne sesongen på grunn av sin skade og gå til African Cup of Nations, ble et av navnene som bar laget hans i mesterskapsløpet med sine mål de siste ukene.
Ziyech, som scoret to ganger i de første 12 Super League-kampene han spilte i, likte mål 4 ganger i de siste 4 konkurransene. Stjernefotballspilleren, som nådde 6 mål i Superligaen, endret også poengsummen to ganger i UEFA Champions League.
Mertens scoret sitt 8. mål
Galatasarays belgiske stjerne Dries Mertens feiret scoring for åttende gang i Superligaen denne sesongen.
Mertens, som var en av spillerne som vant det gul-røde laget med 2 mål, økte sitt antall mål i ligaen til 8 denne sesongen. Den 36 år gamle stjernefotballspilleren, som også scoret 3 mål i Europa, nådde 11 mål totalt.
Mertens ga også et betydelig bidrag til laget sitt ved å assistere 17 ganger i ligaen denne sesongen.
Assist fra Barış Alper
Barış Alper Yılmaz, en av denne sesongens flash-spillere i Galatasaray, satte sitt preg på kampen med assistene sine.
Barış Alper, som gjorde inntrykk med sitt bidrag til det gul-røde laget i forskjellige posisjoner, kom også frem med assist i Sivasspor-kampen.
Den unge stjernen var spilleren som la siste pasning i målene scoret av Hakim Ziyech i det 11. minutt og Dries Mertens i det 38. minutt.
Champions møtte fansen ved pause
Galatasaray Petrol Ofisi Women’s Football Team, som vant mesterskapet i Turkcell Women’s Football Super League, kom sammen med de gul-røde fansen.
I pausen av kampen kom de gul-røde kvinnelige fotballspillerne til bakken på stadion og feiret seieren med tribunen. President Dursun Özbek fulgte kvinnenes fotballag.

KLIKK FOR Å SE DE GJELDENDE POENGENE I TRENDYOL SUPER LEAGUE!

Kilde: Beinsports