Adana Demirspors norske spillere Fredrik Gulbrandsen og Jonas Svensson tror de går av med 3 poeng i den 8. uken av Spor Toto Super League, hvor de tar imot Galatasaray lørdag 1. oktober.

Det blå-mørkeblå laget fortsatte sine forberedelser til kampen mot Galatasaray, med trening på klubbens anlegg.

Annonse

Fredrik Gulbrandsen, som uttalte seg til pressens medlemmer her, sa at han var fornøyd med resultatene de fikk i ligaen.

Han uttalte at han bryr seg om Galatasaray-kampen, sa Gulbrandsen: «Jeg kjempet i to uker, og vi vant på to uker. Nå er det mellom landslaget. Vi hadde muligheten til å forberede, taktisk og teknisk arbeid i denne prosessen. Jeg tror at vi forberedte oss nok og jobbet godt. Jeg håper vi spiller på lørdag.» Vi vil være klare for Galatasaray-kampen.» sa.

Gulbrandsen ga uttrykk for at de vil spille mot et sterkt lag, og formidlet sine synspunkter.

«Det er veldig viktig at vi spiller mot Galatasaray. Vi skal kjempe mot et veldig sterkt lag. Å spille mot Galatasaray er alltid vanskelig for ethvert lag, men vi kommer til å spille her på banen. Vi vil bruke hjemmefordelen vår og stadion vil bli full av det vi har hørt. Jeg tror vi har en fordel her med støtten hans. Jeg håper vi vinner. Jeg kan si at jeg har spilt som spiss hele karrieren. Jeg spilte som kantspiller for første gang i Okan Buruks periode Spør du meg, vil jeg selvfølgelig si at jeg er komfortabel i frontsonen. Men når jeg går på banen prøver jeg å gjøre mitt beste for laget. Hvis treneren vår ser det hensiktsmessig å spille meg på vingen , Jeg skal gjøre mitt beste på banen.»

Svensson: «Vi vet at vi er sterke på hjemmebane»

Den norske høyrebacken i laget, Jonas Svensson, uttalte at de utnyttet landskampspausen godt før Galatasaray-kampen.

Svensson ga uttrykk for at de var klare for Galatasaray-kampen og sa: «Vi jobbet godt. Vi hadde muligheten til å hvile i to dager. Fra nå av skal vi spille veldig viktige kamper mot veldig seriøse lag frem til VM. Denne uken, vi skal spille den første mot Galatasaray på lørdag Galatasaray er veldig «Det er en stor klubb, veldig vanskelig å spille, men vi vet at vi er sterke på hjemmebane. Jeg håper vi kommer ut av denne kampen med en seier.» han sa.

Svensson uttalte at de dannet en god backduo sammen med Kevin Rodrigues, «Bakspillere er av stor betydning i moderne fotball. Du må spille begge veier. Når du ser på i dag, bidro Kevin til laget med mål og jeg bidro med assists. Hvis jeg ikke tar feil, var hans 2 mål mine 2 assists. Det er en søt rivalisering mellom oss. Jeg kan si at vi er en god duo. Jeg lengter ikke så mye fordi jeg ikke er en hyppig målscorer. Men når jeg scorer, er det veldig gode mål. Jeg håper jeg kan score noen av dem.» han avsluttet talen.

Forrige artikkelTürkiye ber om utlevering av kryptosjef fra Albania
Neste artikkelIstanbul blir ungdomshovedstad i Turkic World
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer