Det tyrkiske landslaget opprettholdt sin imponerende start på de europeiske kvalifiseringskampene for FIFA-verdensmesterskapet i 2022 etter å ha hamret Norge 3-0 lørdag.

Tyrkia slo Norge 3-0 i en flott start på VM-kval
Tyrkias Ozan Tufan ga gjestene en 1-0 tidlig ledelse i fjerde minutt på La Rosaleda stadion i Spanias Malaga.

Annonse

Caglar Soyuncu doblet ledelsen med en heading fra en corner i det 28. minutt og første omgang endte 2-0.

Tufan scoret sitt andre mål med en suveren langtransporter i det 59. minutt for å gjøre stillingen 3-0.

I det 80. minutt fikk hjemmelaget Kristian Thorstvedt det røde kortet etter et alvorlig foul play mot Caner Erkin.

Etter å ha startet kvalifiseringen med en 4-2-seier over Nederland på onsdag, sikret Tyrkia sin andre seier og samlet inn seks poeng i gruppe G så langt.

I de andre kampene i gruppe G slo Nederland Latvia 2-0, mens Montenegro beseiret Gibraltar 4-1.