Tyrkia beseiret Nederland 4-2 på Ataturk Olympic Stadium onsdag kveld for å starte sin FIFA verdensmesterskap i 2022 på en sterk måte.

Burak Yilmaz scoret et hat-trick – et langskudd, et straffespark og et godt tatt frispark – for å skyte laget sitt til seier i åpningskampen for de europeiske kvalifiseringskampene for FIFA-verdensmesterskapet i 2022.

Annonse

Burak Yilmaz brøt dødmarken for Tyrkia med et tidlig langskudd i det 15. minutt.

I minutt 33 ble Okay Yokuslu brakt ned av Donyell Malen inne i feltet, et straffespark til Tyrkia. Yilmaz omgjorde straffen for å doble ledelsen på Istanbuls Ataturk Olympic Stadium.

Første omgang ble avsluttet med 2-0-poengsum.

Tyrkia startet en god start på andre omgang da Hakan Calhanoglu fikk et stilig langskudd i det 46. minutt.

Etter å ha hatt noen problemer i forsvaret, fant det tyrkiske landslaget seg ut av den komfortable 3-0-ledelsen til en skjør 3-2-score.

Nederland scoret en quickfire-dobbel i det 75. og 76. minutt for å skape en sjanse til å utjevne kampen. Scorere var Davy Klaassen og Luuk De Jong.

Imidlertid knuste Yilmaz det håpet om glimmer med et flott frispark, og scoret 4-2 i det 81. minutt.

I kampens døende minutter reddet keeper Ugurcan Cakir Memphis Depays straffespark og satte kirsebæret på toppen.