I den franske fotballigaen (Ligue 1) gjorde Lille uavgjort mot Saint-Etienne 0-0.

I 37. uken i ligaen var leder Lille vert for Saint-Etienne på Pierre Mauroy Stadium.

Annonse

Det var ingen mål fra begge sider i kampen

Mens nasjonale fotballspillere Burak Yılmaz og Zeki Çelik holdt seg på banen i 90 minutter i Lille, ble Yusuf Yazıcı med på spillet i det 77. minutt.

Lille nærmeste følger Paris Saint-Germain (PSG) slo Reims 4-0 hjemme. Neymar scoret PSGs mål fra straffen i det 13. minutt, Kylian Mbappe i det 24., Marquinhos på det 68. og Kean i det 89. minutt.

Ti personer avsluttet kampen etter Reims, Abdelhamid fikk rødt kort i det 11. minutt.

Med disse resultatene opprettholdt Lille sitt lederskap mens han økte poengsummen til 80, men PSG reduserte poenggapet til 1. Paris-laget økte poengsummen til 79.

Hvis Lille vinner den siste gjenværende seriekampen denne sesongen, tar han mesterskapscupen til museet sitt i Ligue 1 10 år senere.

I de andre kampene i ligaen beseiret Monaco Rennes 2-1 hjemme og Lyon beseiret Nimes 5-2 på bortebane. Monaco økte poengsummen til 77 og Lyon til 76, mens de to lagene forble på henholdsvis 3. og 4. plass.

Forrige artikkel«Hvordan tyrkerne starter dagen?»
Neste artikkeleNational Teams FIFA eNations-rivaler er kunngjort!