Den spanske syklisten Jose Manuel Diaz Gallego fra Frankrikes Delko-lag vant den 56. presidentens sykkeltur i Tyrkia på søndag.

Jose Manuel Diaz Gallego vinner Cycling Tour of Turkey
Den 56. presidentens sykkeltur i Tyrkia avsluttet med den siste etappen på den 160,3 kilometer lange Bodrum-Kusadası-banen.

Annonse

Gallego, 26, fullførte den åtte trinns 1244 kilometer lange turen på 29 timer, 19 minutter og 40 sekunder.

Den australske rytteren Jay Vine fra Alpecin-Fenix-laget fra Belgia ble nummer to, ett sekund bak vinneren, mens den argentinske syklisten Eduardo Sepulveda fra Italias Androni Giocattoli-Sidermec-lag kom på tredje, seks sekunder bak.

Deceuninck-Quick Steps britiske syklist Mark Cavendish var vinneren av den siste og åttende etappen av turen etter å ha avsluttet løpet på tre timer, 24 minutter og 38 sekunder.

Forrige artikkelErdoğan: Kanal Istanbul har ingenting med Montreux-konvensjonen å gjøre