Besiktas har blitt tyrkiske Super Lig-mestere i 2021 på lørdag.

Besiktas slo Goztepe 2-1 i bortekampen for å bli kronet som sesongvinnerne 2020/2021.

Annonse

Besiktas tok 1-0 ledelsen i minutt 10 da den kroatiske forsvarer Domagoj Vida scoret åpningen.

Goztepes Alpaslan Ozturk satte ballen i Besiktas nett i det 24. minutt for å utligne kampen, 1-1.

Besiktas ga seg imidlertid ikke. Den algeriske vingen Rachid Ghezzal ga 2-1 ledelse til Besiktas, og scoret fra et straffespark i det 69. minutt.

Besiktas sikret seg 2-1 seier for å vinne tittelen. De vant den tidligere i 2017.

Besiktas hadde 84 poeng på 40 kamper for å vinne Super Lig.

I likhet med dem fikk andreplassen Galatasaray også 84 poeng. Men Besiktas ‘målsnitt var 45, bare ett mer enn Galatasaray.

I mellomtiden slo Galatasaray Helenex Yeni Malatyaspor 3-1 hjemme, men det var ikke nok for løvene å velte Besiktas.